Jesús 'reneixarà' dilluns amb una vuitantena d'infants


  • Comparteix:

Infants de diverses edats encarnaran la història de Jesús / Foto: Pessebre Vivent

Infants de diverses edats encarnaran la història de Jesús / Foto: Pessebre Vivent

El Pessebre Vivent torna a la ciutat aquest dilluns. Enguany, la iniciativa arriba a la 43a edició. A la cita, organitzada pel Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, una vuitantena d'infants encarnaran els papers més característics del diorama als Jardins del Monestir per explicar la història del naixement de Jesús. L'activitat és a les sis de la tarda.

Un dels organitzadors, Marc Abril, ha destacat a Cugat.cat que es tracta ja d'una activitat molt consolidad que 'és patrimoni de la ciutat'.

Aquesta és la 43a edició del Pessebre Vivent de Sant Cugat, però fa 42 anys que se celebra ja que tradicionalment es compta la primera edició com a any zero. Fa dos anys, la iniciativa va commemorar el 40è aniversari.









Marc Abril

Per a nosaltres representa una activitat que té una certa història, que ja forma part del patrimoni de la ciutat. Es tracta d'una activitat en què els infants participen i la gent pot gaudir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.