Ajornades per la pluja gairebé totes les activitats de dissabte de la Festa de Tardor

Només es mantenen la Trobada de Puntaires i l'actuació dels Gausacs


  • Comparteix:

La pluja no ha permès ni muntar les parades de les entitats

La pluja no ha permès ni muntar les parades de les entitats

Gairebé totes les activitats de la Festa de Tardor d'aquest dissabte queden ajornades a causa de la pluja. L'organització té la intenció de reprogramar-les el dissabte 10 de novembre. Les úniques activitats que es mantenen són la Trobada de Puntaires, al gimnàs de l'escola Joan Maragall, i l'actuació castellera, que tindrà lloc a la tarda al pav3. Pel que fa a les activitats d'aquest diumenge, l'organització decidirà què fer al matí.

Enguany, les activitats s'han repartit entre el dissabte i el diumenge en una edició que ha volgut comptar amb les entitats en la confecció del programa, els horaris i el tema central de la festa, que enguany serà l'accés a l'habitatge. 'La Festa de la Tardor és el balcó on es mostren les entitats, per tant hem volgut que participin des del primer moment', ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' un dels membres de la comissió organitzadora, Joan Cortadellas.

Per al diumenge quedaran encara 12 activitats més, concentrades al matí, entre les quals, un assaig obert de Pedra i Sang, una mostra de l'Escola de Música Tradicional, el Ball de Gitanes. L'activitat infantil 'Experimentem amb la ciutat' a Cal Temerari, prevista per a dissabte, es farà diumenge, a dos quarts d'onze del matí a la plaça Ú d'Octubre. L'activitat familiar 'Construïm la nostra ciutat', prevista per a aquest dissabte, s'ha ajornat a quarts d'onze d'aquest diumenge a Octavià, a l'espai de Cal Temerari.


Joan Cortadellas

Hem insistit molt en la major participació de les entitats. És el balcó on les entitats es mostren i ens agrada que hi participin. Per això, des de la primera assemblea vam començar a discutir quin serà el tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.