Una quarantena de persones es concentra per visibilitzar l'encariment 'abusiu' dels lloguers

El Sindicat de Llogateres es reuneix davant l'immoble d'uns veïns als quals s'apuja el lloguer


  • Comparteix:

Part dels concentrats amb pancartes

Part dels concentrats amb pancartes

Una quarantena de persones s'ha concentrat aquest dijous al carrer dels Pous per protestar contra l'encariment dels lloguers a la ciutat. Ho han fet convocats pel Sindicat de Llogateres de Sant Cugat i per donar suport a uns veïns del municipi a qui els han apujat el lloguer darrerament. Un encariment sobtat, expliquen els afectats, que han decidit no assumir perquè els sembla 'abusiu i desproporcionat'. Per això, marxen fora del municipi.

Una situació que des del sindicat recorden que és habitual a la ciutat, d'on en el darrer any diuen que 'han estat expulsades 3.000 persones'. Per aquest motiu han explicat que visibilitzaran tots els 'casos d'expulsió' que es produeixin al municipi amb accions reivindicatives com cassolades. 'Volem que les expulsions que hi hagi siguin sorolloses', ha subratllat la membre del sindicat, Mariona Sòria, en declaracions als mitjans.

Sòria també ha explicat que l'Ajuntament els ha demanat reunir-se per parlar de la situació, però que ells no acceptaran una 'fotografia electoral', sinó que en tot cas hi aniran per exigir 'mesures immediates'. 'No hi anirem amb cartes als Reis perquè ja no ens els creiem', ha reblat Sòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.