El consistori convoca un minut de silenci per les víctimes de les inundacions de Mallorca


  • Comparteix:

Imatge dels efectes del temporal / Foto: ACN

Imatge dels efectes del temporal / Foto: ACN

Sant Cugat es posa al costat dels mallorquins, aquest dijous amb un minut de silenci a la plaça de la Vila. La convocatòria del consistori serà a les vuit del vespre com a mostra de condol per les víctimes de les inundacions que ha patit l'illa. El govern balear ha xifrat en 12 els morts que va provocar el temporal.

Segons l'executiu insular, ara només queda una persona desapareguda, un nen. Les víctimes s'han localitzat a Sant Llorenç de Cardassar, l'Artà o s'Illot. Fins a 400 efectius han treballat a la zona per avaluar els danys i atendre la població. El servei d'emergències ha informat que en aquests moments les necessitats de roba, menjar i mantes estan cobertes.

També s'ha posat a disposició dels afectats un telèfon gratuït, el 900 600 112. En un Consell de Govern extraordinari, s'han decretat tres dies de dol oficial i s'ha acordat sol·licitar al govern de Pedro Sánchez que declari el territori de la comarca de Llevant zona catastròfica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.