La Junta de Seguretat Local referma el compromís en la lluita contra els robatoris amb força a domicilis

Les dades de Mossos constaten que aquests delictes s'ha frenat durant la primera part de l'any


Temes relacionats

El ple acorda convocar la Junta Local de Seguretat de manera immediata (18/set/18)


  • Comparteix:

La Junta Local de Seguretat reuneix cossos i càrrecs polítics / Foto: Localpres

La Junta Local de Seguretat reuneix cossos i càrrecs polítics / Foto: Localpres

La Junta Local de Seguretat s'ha reunit aquest dimarts després de dos anys i ha refermat el compromís de cossos policials i càrrecs polítics per lluitar contra els robatoris a domicilis a la ciutat. Durant la trobada, s'han analitzat les dades delictives de la ciutat, que deixen números semblants a l'any passat pel que fa a aquest tipus d'infraccions entre gener i agost, al voltant dels 450, però que apunten un descens en aquests últims tres mesos que podrien deixar la xifra final per sota dels registrats el 2017.

També s'han repassat les detencions relacionades amb robatoris, que han crescut més d'un 40% interanual. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha remarcat que la seguretat ciutadana és 'una prioritat' i que cal fer 'front comú' per lluitar contra la percepció d'inseguretat. Tot i això, l'alcaldessa ha assegurat que Sant Cugat és una ciutat 'segura' tot i que l'objectiu és que sigui 'molt segura'.

Durant la trobada, la Policia Local també ha passat llista de les actuacions en matèria de trànsit i seguretat viària. Els ferits greus per accident de trànsit s'han reduït aquest any de 10 a 3, tot i que s'han registrat dues morts en el que portem d'any. A més, el cos ha efectuat aquest 2018 gairebé 500 controls d'alcoholèmia, dels quals un 15% han donat positiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.