Coneix algunes de les propostes del Sant Cugat va de Tapes
La ruta gastronòmica dóna el tret de sortida avui amb la participació de 29 establiments
Cartell de l'edició
SocietatPublicat el 13/set/18 per Martí González
Un total de 29 establiments participen en el 6è Sant Cugat va de tapes entre aquest dijous i diumenge de la setmana que ve. Aquests bars i restaurants serviran les seves creacions en forma de tapa acompanyades d'un quinto o una canya Estrella Damm a un preu únic de 2,50 euros. Els clients podran votar la millor tapa i entre els participants es farà un sorteig d'un sopar per a dues persones. És una proposta d'Estrella Damm. Cugat.cat t'acosta tres de les propostes, amb el propietari del Dehesa Santa María, Toni Soriano, el cambrer de la Bodega Tomás, Diego Candela i el cuiner de Boket Carnisseria, Richard Morante. Consulta aquí el mapa de la proposta.
Escolta-ho
La Burrata Encantada
Llesca de pa amb burrata, faldilla de pernil ibèric i diadema de maduixes caramel·litzades
Tàrtar de peus de porc a la catalana
Taula de iuca fregida amb tàrtar tebi de peus de porc desossats i estofats amb pinyons, foie amb una reducció de salsa de ratafia i trompetes de la mort
Mollete de Jarret
'Mollete' de jarret de vaca gallega cuinat a baixa temperatura amb cruixent d'encenalls de cansalada i ruca salvatge