Mira-sol viu tres dies de festa grossa marcats per les activitats familiars i el bon temps

Societat

Publicat el 9/jul/18 per Pau Vázquez

Mira-sol ha viscut tres dies de Festa Major que han omplert el barri d'activitats per a tota la família. La Coordinadora Sociocultural del districte ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament i l'associació de veïns de la zona la festa grossa, i han posat en valor la capacitat de promoure la unió i la participació de tota la família en les activitats de la cita. Un pícnic a la fresca, proves esportives, tornejos de petanca i escacs, una bicicletada popular i la festa de l'escuma han estat algunes de les activitats més destacades de les quals han pogut gaudir els veïns de Mira-sol al llarg del cap de setmana.


MIRA-HO A CUGAT TV

La membre de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol Sole Varela ha destacat a Cugat.cat l'èxit de la Festa Major, 'tot i que l'Ajuntament l'hagi avançat una setmana'.

Sole Varela

Aquest any, tot i que l'Ajuntament ha avançat la festa una setmana, es pot dir que ha estat un èxit. Han vingut moltes famílies i això és digne de ressenyalar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tret de sortida de la Festa Major el va donar l'Associació Hort de Mira-sol amb un pregó reivindicatiu i humorístic ple de símils i metàfores del camp. Els participants han gaudit durant els tres dies de celebració d'activitats per a tots els gustos. La Festa de l'Aigua ha ajudat a refrescar els més petits de la casa, mentre que al Mira-sol Centre els llits elàstics i un taller de pintacares han estat els protagonistes. La festa grossa del districte també ha apostat per l'esport amb el tradicional Torneig de Petanca, les partides simultànies d'escacs i la bicicletada popular. Els participants han explicat a Cugat.cat com han viscut aquests dies de festa.

Participants

Ens ho hem passat molt bé, hem vingut tots junts. / Ha estat el primer any que veníem i que el Pere agafava la bicileta. / Acabem de venir d'una prova on ens estem tirant per un tobogan d'aigua.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El programa de la festa ha mantingut la línia d'altres anys, combinant música, gastronomia i activitats lúdiques i familiars que s'han desenvolupat majoritàriament al casal del districte.