El Ral·li Mas Gener reuneix 53 vehicles clàssics en una edició de rècord

Societat

Publicat el 10/jun/18 per Pau Vázquez

Cotxes i motos clàssiques han tornat a sortir al carrer en una 7a edició del Ral·li Mas Gener - Monestir de Sant Cugat de rècord. Un total de 53 vehicles històrics, 21 més que l'any passat, han participat en aquesta cita que organitza anualment l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener. El vehicle més antic ha estat un Citroen Stromberg del 1954, que ha despertat l'admiració de molts dels assistents.

El presdient de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat a Cugat.cat que aquesta cita 'serveix per gaudir d'aquesta meravella de cotxes'.

Josep Lluís Lolo

Aquest dia serveix per gaudir d'aquests cotxes, que són una meravella, i per això hem escollit acabar el recorregut al Monestir, que és l'altra meravella de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els participants han sortit de la plaça de Mas Gener a mig matí i han fet un recorregut de 26 quilòmetres que ha pujat al Tibidabo per la carretera de Vallvidrera i ha retornat a Sant Cugat per la Rabassada. El recorregut ha finalitzat a la plaça d'Octavià, on els més curisos han pogut apropar-se i observar aquests vehicles històrics. Alguns dels conductors han explicat a Cugat.cat per què han participat en aquesta cita.

Participants

És una ocasió per trobar-nos amb aficionats al mateix tipus de cotxes. Són cotxes que estimem. / És meravellós, de veïns, cotxes nobles. / Tinc aquest cotxe des de fa dos anys i vinc cada any. / És el primer any que vinc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada ha finalitzat amb una visita al Museu del Monestir i un refrigeri al Celler Modernista.