Aula de So ofereix aquest diumenge música i paella en benefici de la Fundació Vicente Ferrer


  • Comparteix:

Detall del cartell / Foto: Aula de So

Detall del cartell / Foto: Aula de So

L'Associació musical i escola Aula de So organitza aquest diumenge a la plaça del Coll una jornada solidària amb concerts i dinar popular per recaptar fons per a la Fundació Vicente Ferrer. Des de les dotze del migdia s'anirà combinant la música en directe, amb actuacions d'alumnes de l'escola i del grup 'Hear We Kids', format per infants de Malawi, amb parlaments del portaveu de la fundació, Lancy Dodem. A més, també s'oferirà paella per un preu de 12 euros que aniran destinats als projecte de la fundació a l'Índia. Els tiquets es poden comprar a Aula de So.

El director d'Aula de So, Martí Marín, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' el caràcter solidari de l'escola.

Martí Marín

La cooperació l'hem de fer entre tots i es fa a través de molts mitjans. Aprendre a tocar un instrument o cantar en un cor és fantàstic, però si això té un impacte social guanya en dimensió. Fa anys que el lema de l'escola és 'més que música' perquè a través de la música arribem a més llocs.


Rock, flamenc, jazz i música clàssica interpretada per alumnes i combos de l'escola ompliran la jornada de música en directe fins aproximadament les vuit del vespre. Durant l'acte també se sortejaran productes donats per diversos comerços també per recaptar diners.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.