Esade Creàpolis inaugura la Rambla de la Innovació amb el repte de 'construir un ecosistema innovador'

Societat

Publicat el 19/abr/18 per Albert Prat

Esade Creàpolis ha inaugurat aquest dijous oficialment la Rambla de la Innovació, cinc laboratoris, situats al carrer principal del campus, destinats a donar suport a iniciatives tecnològiques i creatives en el món empresarial. El FabLab Sant Cugat, l'eWorks, l'eGarage, el Fusion Point i la Decision Room formen part de l'aposta de la institució educativa, que celebrarà l'any vinent el desè aniversari de les instal·lacions.

Els cinc espais de la Rambla estan pensats per respondre a tots els estadis pels quals passa una idea abans de convertir-se en realitat i minimitzar el màxim possible els errors en la presa de decisions. Així, els estudiants tenen accés a espais per compartir idees embrionàries entre ells i amb estudiants d'altres disciplines, a recursos per portar a la pràctica aquests projectes, per fabricar prototips i per fer exploracions de mercat per ajustar el llençament final del producte.

El director general d'Esade Creàpolis, Oriol Alcoba, ha explicat a Cugat.cat que amb aquesta inauguració es tanca la primera fase del projecte del campus de Sant Cugat i que l'objectiu ara és consolidar-lo com a referència en la innovació.

Oriol Alcoba

Volem construir un sistema realment innovador en el qual hi hagi entitats públiques, privades, empreses, coneixement d'Esade que serveixi per provar nous productes i serveis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor l'aposta de la ciutat per instal·lacions com la de l'escola de negocis.

Mercè Conesa

Nosaltres entenem que universitat i ciutat es retroalimenten de manera conjunta. Estem molt contents de l'aposta que vam fer perquè Esade estigui present a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una visita a les instal·lacions i un vermut han servit per inaugurar l'espai en un acte que ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.