Carles Pujol
El projecte que tenia en ment era ambiciós amb el moviment del coll i del cap. Hem tingut un temps just però ho hem aconseguit.
El disseny i la construcció de les carrosses s'ha fet diferenciant dos espais: el camell, on simbòlicament viatjarà cada rei, i l'alforja, que es podrà veure darrere Ses Majestats.
El creador ha volgut dotar cada carruatge d'un tret característic propi. Així, la carrossa del rei blanc està inspirada en Pèrsia i la decoració de l'alforja, en l'antiga Babilònia. El camell del rei Gaspar, el ros, té els seus orígens a la ciutat de Pushkar, a l'Índia, i la seva alforja està basada en un tro reial d'or massís de l'imperi Mongol. Finalment, Pujol ha dibuixat uns tatuatges al camell del rei negre i ha incorporat diversos escuts ètnics al disseny.
La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, s'ha mostrat orgullosa que les noves carrosses siguin fruit del taller d'escenografia del Teatre-Auditori.
Carmela Fortuny
Són unes carrosses que estan fetes amb molta sensibilitat. És un orgull per a la ciutat que estiguin fetes aquí i que en puguem gaudir tots.
L'elaboració de les noves carrosses ha tingut la col·laboració de l'Associació Amics i Veterans de la Penya Regalèssia.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.