El Museu del Monestir organitza un 'escape room' el proper 3 de gener al Claustre


  • Comparteix:

L'activitat tindrà lloc al Claustre del Monestir

L'activitat tindrà lloc al Claustre del Monestir

El Claustre del Monestir acollirà el proper dimecres 3 de gener un 'escape room', un joc d'escapisme en el qual els participants hauran de resoldre diferents misteris per poder sortir en menys de trenta minuts de l'interior del recinte. Es duran a terme dues sessions, a les vuit del vespre i quan faltin cinc minuts per tres quarts de nou de la nit.

El coordinador de l'activitat, Pablo Giménez, ha explicat a Cugat.cat que els participants es trobaran 'amb algunes sorpreses'.

Pablo Giménez

Els participants estan fent una visita al Claustre quan de sobte es tanquen les portes i passa alguna cosa que fa que busquin els codis per poder sortir.


L'activitat, organitzada per Museus del Sant Cugat, està dirigida especialment a persones d'entre 14 i 20 anys. Les places són limitades i l'entrada és gratuïta. Les inscripcions prèvies es poden fer trucant al 936759951 o enviant un correu electrònic a educaciomuseu@santcugat.cat abans del 29 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.