Sant Cugat reparteix un pessic d'un cinquè premi de la Grossa de Nadal

L'administració del Passeig Torre Blanca ha repartit la butlleta

Societat

Publicat el 22/des/17 per Alba Triadó

Una part d'un cinquè premi de la Grossa de Nadal, corresponent al número 00580, ha caigut a Sant Cugat. L'administració situada al passeig de Torreblanca ha venut un dècim d'aquest premi i el guanyador rebrà 6.000 euros. Aquest cinquè premi ha estat molt repartit i s'ha venut a altres ciutats del país com Barcelona, Sort i Vilanova del Camí, entre altres.

L'administració ha venut un dècim d'aquest 00580 a través de l'aplicació Tulotero.com, que uneix 79 administracions d'arreu de l'Estat espanyol. Per tant, els administradors assenyalen que segurament 'no s'ha venut a Sant Cugat'. Una de les administradores, Mónica Casas, assenyala que és un número que no hauria tingut gaire sortida a la finestreta i s'ha mostrat molt contenta d'haver venut un premi d'aquest sorteig.

Monica Casas

És un número molt baixet. Normalment la gent no el vol si el veu a la finestra. És un dia molt especial per donar el premi a algú.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'últim cinquè premi que es va repartir a Sant Cugat va ser el 2014 i el va vendre l'administració del carrer dels Pous.