El bar de La Unió fa avui una festa de comiat


  • Comparteix:

El bar de l'edifici tanca portes, de moment

El bar de l'edifici tanca portes, de moment

El bar de La Unió, que tancarà provisionalment mentre durin les obres de reforma de l'edifici, organitza una festa de comiat aquest diumenge. Dissidència Sònica són els encarregats de preparar una jornada festiva que inclourà àpats, un concurs de talents i música, a partir de les dotze del migdia.

El també conegut com a Sindicat de Música de Collserola proposa un vermut, un aperitiu i un dinar al migdia per donar el tret de sortida a l''adéu' del bar gestionat per Yuan Pan, llogatera del local. Pan s'ha mostrat emocionada per la celebració.

Yuan Pan

He convidat la gent a la festa i no vull quedar malament. Estem nerviosos.


La festa continuarà a les tres de la tarda amb el 'Not Talent Show' en què els assistents amb 'habilitats' tindran l'oportunitat de demostrar-les davant un públic que premiarà la millor participació.

Els interessats a participar al concurs han d'enviar un correu a dissidenciasonica@gmail.com. Fins les nou del vespre, un punxadiscos amenitzarà la vetllada.

Acord per abandonar el bar
El consorci públic-privat de la Unió i Pan han signat un acord de suspensió del lloguer per deixar lliure l'establiment i desencallar així el projecte de la nova seu de l'entitat. Amb la signatura, les obres podran començar l'última setmana de l'any, quan els llogaters del bar abandonin les instal·lacions. A canvi, rebran una indemnització de 50.000 euros i podran complir el seu contracte de cinc anys de durada, un cop acabin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.