Ayudar jugando prepara jornades solidàries avui i demà amb una cinquantena d'activitats

Detall del cartell il·lustrat de la iniciativa, aquest any il·lustrat per Cels Piñol

Societat

Publicat el 9/des/17 per Martí González

L'associació santcugatenca Ayudar jugando organitza aquest dissabte i diumenge la 17a edició de les jornades solidàries, amb més de 50 activitats com demostracions, partides i exhibicions de tota mena de jocs de taula. A més, també hi haurà una botiga solidària on es trobarà material de tota mena donat per editorials i particulars per vendre'l a un preu inferior a l'habitual i diumenge a la tarda tindrà lloc una subhasta amb còmics, llibres i jocs signats pels mateixos autors. Tota la recaptació de les jornades, que tindran lloc a les Cotxeres de Sants a Barcelona, anirà destinada a un projecte benèfic escollit pels socis d'Ayudar jugando i relacionat amb la infància.

El fundador i vicepresident d'Ayudar jugando, Pablo Giménez, detalla els actes més destacats de les jornades d'aquest any.

Pablo Giménez

Hi haurà una botiga solidària on es trobarà, gràcies a la generositat d'editorials i de particulars, material que normalment és car a un preu irrisori. I diumenge a les cinc de la tarda hi ha la gran subhasta d'Ayudar jugando amb còmics, llibres i jocs signats pels mateixos autors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ayudar jugando és una associació santcugatenca creada el 2003 que es dedica a organitzar activitats relacionades amb els jocs de taula, els còmics i la literatura fantàstica per ajudar els infants més necessitats.