Veïns i usuaris del centre de menors Els Lledoners se sumen a la jornada de neteja dels boscos de la Floresta

Societat

Publicat el 19/nov/17 per Martí González

Una cinquantena de persones, entre veïns i usuaris del centre de menors Els Lledoners, ha netejat aquest diumenge els boscos del voltant de la plaça dels Porters de la Floresta i cap a la carretera de la Rabassada en la 2a jornada de la iniciativa. Es tracta d'una proposta organitzada per l'associació El Mussol i la Comissió de Medi Ambient del consell de barri de la Floresta votada als pressupostos participatius del 2016 i que va tenir una primera edició a la primavera.

A la iniciativa hi han participat alguns usuaris del centre de menors Els Lledoners de les Planes, per ajudar els veïns i millorar l'entorn on viuen.

Joves Els Lledoners

Escombrem el bosc perquè ens agrada viure en un lloc net. / Venim per ajudar els veïns de la Floresta. Som igual que ells i estem per ajudar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els participants també consideren necessàries aquest tipus d'accions per conscienciar sobre la importància de tenir els boscos nets.

Participants

Visc aquí al costat i si hi passes cada dia veus que està ple d'escombraries. / Tenim uns boscos molt bruts. Hem de conscienciar-nos tots a l'hora de netejar i de no llençar. Hem de reciclar perquè és necessari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El membre de la Comissió de Medi Ambient del consell de barri de la Floresta Pere Lecha ha explicat a Cugat.cat que estan satisfets amb la resposta dels veïns.

Pere Lecha

La idea era fer una neteja de boscos, però després de fer la primera a la primavera ens sobraven diners i vam decidir fer-ne una altra a la tardor. Estem molt satisfets amb la resposta, hi ha molta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de la recollida, totes les deixalles s'han classificat en diferents contenidors per reciclar-les. A més, els objectes més voluminosos s'han geolocalitzat per tal que posteriorment l'Ajuntament els reculli. A la trobada també s'han sumat membres de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).