La música i la gastronomia protagonitzen les activitats de novembre a l'Ateneu
L'oferta de cursos culinaris es multiplica aquest mes de novembre
SocietatPublicat el 2/nov/17 per Oriol Petit
L'Ateneu Santcugatenc enceta aquesta setmana la programació d'activitats de novembre, que estarà marcada per una gran oferta de cursos monogràfics relacionats sobretot amb la cuina i la gastronomia. També destaquen les sessions dels cicles musicals 'Vespres al pati' i 'La Cambra de l'Ateneu', l'últim mercat de segona mà de l'any o altres propostes habituals com l'Aula de vi o els mercats de pagès. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
Aquest divendres s'inaugura l'exposició 'Tu i jo', una mostra col·lectiva dels artistes de Firart que es podrà veure fins al 5 de desembre. També s'exposa durant tot el mes la col·lecció '100 anys de tren a Sant Cugat', cedida per Joan Lluís Barberà.
Més enllà de les exposicions, els cursos i tallers monogràfics guanyen protagonisme, amb una aposta decidida pels temes gastronòmics. Ho explica la responsable de programació cultural de l'Ateneu, Leticia Martín.
Leticia Martín
Tenim molts cursos monogràfics que comencen i acaben el mateix dia o de poques sessions. Són una bona oportunitat per a la gent que no va començar cap curs a l'octubre però que té ganes de fer coses abans de Nadal.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
La música també tindrà el seu espai amb l'última sessió del cicle 'Vespres al pati', que el divendres 10 de novembre portarà a l'Ateneu el duo format per Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach. A més, el dia 23, el cicle 'La Cambra de l'Ateneu' proposa el concert del quintet A l'Aire.
També hi haurà activitats que ja tindran la vista posada al Nadal, com ara el curs gratuït 'Com fer un pessebre popular', un taller d'art floral, o un taller de cuina de Nadal.