El Sant Cugat va de tapes es posa en marxa amb 30 restaurants disposats a donar-se a conèixer
Alguna de les tapes que es poden degustar
SocietatPublicat el 15/set/17 per Redacció
El Sant Cugat va de tapes ha arrencat aquest dijous amb una trentena de participants. Els restauradors han preparat una proposta gastronòmica cadascun que serviran, acompanyada d'una canya o un quinto d'Estrella Damm, fins al 24 de setembre amb l'objectiu d'aprofitar l'esdeveniment per donar-se a conèixer a la ciutadania.
És la cinquena edició d'aquesta iniciativa, on hi han arribat a participar fins a una quarantena d'establiments. A més de l'oportunitat que ofereix per arribar a més públic, els restauradors també valoren el moviment de clientela que genera. Ho han explicat a Cugat.cat Toni Soriano, del Dehesa Santa Maria, i Carlos Zapata, del Némesis.
Restauradors
La promoció és una part important, el fenòmen en sí dóna un volum de venda important. / Fa només set mesos que estem oberts i creiem que és una bona oportunitat perquè provin la nostra cuina.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
La iniciativa està organitzada per Gastronosfera.