La Festa Major de Mas Gener, de l'1 al 3 de setembre


  • Comparteix:

L'arrossada, tot un clàssic a Mas Gener

L'arrossada, tot un clàssic a Mas Gener

El barri de Mas Gener de Mira-sol celebrarà la seva festa major el primer cap de setmana de setembre amb un programa carregat de propostes per a tota la família. La gresca, que mantindrà el costum de no fer pregó, arrencarà amb la tradicional rua pels carrers del barri amb la Banda Mas Gener, un sopar de germanor i una festa musical. Totes les activitats tindran lloc a l'entorn de la pista esportiva, a la plaça de Mas Gener.

Enguany es manté l'objectiu de la gresca de ser un punt de trobada per als veïns. Ho ha explicat el president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo.

Josep Lluís Lolo

Volem tenir dos dies i mig de gresca on la gent s'ho passi bé i que els veïns vinguin, parlin i es coneguin per fer un barri més digne.


Un cap de setmana de gresca
L'esport també tindrà protagonisme, ja que dissabte a les onze del matí tindrà lloc una bicicletada popular per la zona. Una hora més tard, se celebrarà la festa de l'escuma. Ja a la tarda, a les cinc, es farà la cursa Trike Drift Champions i, mitja hora més tard i fins a quarts de nou, hi haurà la festa infantil, amb jocs gegants, tradicionals i una pista d'hípica. Entre mig, a dos quarts de set, es podrà moure l'esquelet amb una sessió de zumba.

Al vespre, tothom està convidat a sopar, a partir de les nou, a la botifarrada popular. Els tiquets costaran quatre euros i tres per als socis de l'associació de veïns. La música posarà el punt final a la jornada: a dos quarts d'onze Solo Ellas faran un espectacle perquè tothom balli i a la mitjanit serà el torn de les versions de The Likes Band.

Diumenge, la festa continua a les nou del matí amb la cursa de cotxes teledirigits. A les onze, hi haurà un taller per pintar cares i les activitats familiars Art de les bombolles i Tobogan Daufi. L'arrossada popular, un dels plats forts de la gresca, tindrà lloc a les dues del migdia. Cal inscriure-s'hi prèviament i el preu dels tiquets és de vuit euros, un menys per als socis.

Tot plegat acabarà a dos quarts de quatre de la tarda amb un espectacle infantil de titelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.