Propostes gastronòmiques per a tots els gustos en el segon dia de Festa Major
Gent menjant a la caseta del CPA / Foto: Premsa Sant Cugat
SocietatPublicat el 29/jun/17 per Mar Castro
El Vermut de canya és la proposta gastronòmica més destacada del segon dia de la Festa Major. La iniciativa, organitzada per l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, tindrà lloc a la plaça d'Octavià a la una del migdia. Un dinar popular andalús-català al CPA i un sopar de pintxos a la FMA completen l'oferta gastronòmica de la jornada.
Les principals propostes gastronòmiques aquest dijous són:
11.00 - 16.00 - Dinar popular andalús-català a la caseta del CPA, al carrer de Pau VI. El tiquet té un preu de 15 euros
13.00 - Vermut de canya, amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i músics de cultura popular de la ciutat, a la plaça d'Octavia, a l'espai d'Arrel
21.00 - Sopar de pintxos amb concert de Sílvia Tomàs Trio a la Rambla del Celler, organitzat per Arran a l'espai de la Festa Major Alternativa
Consulta la resta de l'agenda de la Festa Major.