Observaciķ, audiovisuals per a infants i diālegs entre cičncia i religiķ, propostes de juliol de l'AASCV

Logotip de l'entitat

Societat

Publicat el 25/jun/17 per Sergio Morales

L'Associaciķ Astronōmica Sant Cugat-Valldoreix té preparades tres activitats per al juliol. La primera tindrā lloc dissabte vinent amb motiu de la Festa Major de Sant Cugat i consistirā en una observaciķ nocturna amb telescopis al Parc de l'Arborčtum oberta a tothom, de dos quarts de deu a dotze de la nit.

La segona proposta serā una sessiķ d'audiovisuals per a infants que tindrā lloc el dissabte 8 de juliol d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia a la Casa de Cultura. El programa inclou l'activitat 'Passejada virtual pel sistema solar', a partir de les onze per a nens i nenes de nou a 12 anys, i 'El follet de les estrelles', per a canalla de tres a vuit anys i que comenįarā a tres quarts d'una. És una activitat gratuīta.

Tancarā la programaciķ del mes una nova sessiķ de 'Diālegs entre cičncia i religiķ' el dimarts 11 de juliol, a dos quarts de set de la tarda a la Casa de Cultura. La trobada serā amb la xerrada 'Persones humanes: llibertat, responsabilitat, amor i mal', a cārrec de Paco Badia, de l'Escola Tčcnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona, i del doctor Gabriel Badia, del California Institute of Integral Studies.