AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

L'escola Thau de Sant Cugat, entre els 30 centres escollits per arrencar el projecte Escola Nova 21


  • Comparteix:

Escola Thau de Sant Cugat

Escola Thau de Sant Cugat

L'escola Thau de Sant Cugat és un dels 30 centres educatius de Catalunya escollits per arrencar el projecte Escola Nova 21 (EN21) impulsat pel Centre Unesco i la Fundació Bofill, ha avançat el 324. La iniciativa, que vol transformar el sistema educatiu, involucra en aquest primer procés centres públics, concertats i privats de tot el país. Aquests centres seran els primers a portar a la pràctica el projecte, que s'adaptarà durant els propers tres anys per aplicar-se a la resta d'escoles de Catalunya que ho desitgin.

El director d'EN21, Eduard Vallory, ha deixat molt clar que aquests 30 centres seran els primers a fer el canvi, però que faran també la funció d'obrir el camí a la resta. És una opinió que ja va expressar la regidora d'Educació, Esther Salat, quan va presentar la xarxa d'innovació local d'EN21.

Aquests centres faran el procés acompanyats d'escoles i instituts que ja apliquen tècniques avançades d'ensenyament i l'aniran compartint progressivament amb els 458 centres que s'han apuntat a Escola Nova 21.

A Sant Cugat, hi ha 11 centres que formen part de la xarxa d'innovació local: les escoles Collserola, la Floresta, l'Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, el Thau, el Turó de Can Mates, Avenç i Pureza de María i els instituts Arnau Cadell i Pla i Farreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.