Joan Pros / Laia Garcia
Cada any el torró amb més èxit és el de crema. Hi ha altres variants com el de coco tendre i el de xocolata amb marc de cava que també tenen molta sortida. / Aquest any hem fet un torró de mojito. També tenim de gintònic i de whisky. Pels nens hi ha d'ametlles i xocolata blanca. Cada vegada els nens volen més xocolata blanca.
El panettone guanya protagonisme a les taules de Nadal dels santcugatencs. El de xocolata negra és el predilecte dels clients de Dolç, que ha obtingut el premi al millor panettone de l'Estat 2016. El pastisser Yann Duytsche ha comentat el nou sabor de la temporada.
Yann Duytsche
Els pannetones tradicionals són de fruita confitada. Cada any afegim un sabor diferent per canviar. Enguany hem fet un de xocolata blanca que es diu Orelys amb 'muscovado dark'. Té matisos de regalèssia i també li hem posat albercoc.
Des de fa dues setmanes, les pastisseries atenen els clients més previsors amb comandes o venda directa.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.