El torró de crema, el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat


  • Comparteix:

El torró de crema cremada és el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat. Tot i això, els santcugatencs aposten cada vegada més per la innovació que ofereixen les pastisseries. El torró de mojito de la pastisseria Sàbat i el tronc de nadal amb caramel i gingebre de Dolç són algunes de les novetats.

Els establiments de torrons tradicionals ofereixen una gran varietat de sabors. El pastisser Joan Pros de Gelats i Torrons artesans Joan Pros i la responsable de Sàbat Laia Garcia ho han explicat a Cugat.cat.

Joan Pros / Laia Garcia

Cada any el torró amb més èxit és el de crema. Hi ha altres variants com el de coco tendre i el de xocolata amb marc de cava que també tenen molta sortida. / Aquest any hem fet un torró de mojito. També tenim de gintònic i de whisky. Pels nens hi ha d'ametlles i xocolata blanca. Cada vegada els nens volen més xocolata blanca.


El panettone guanya protagonisme a les taules de Nadal dels santcugatencs. El de xocolata negra és el predilecte dels clients de Dolç, que ha obtingut el premi al millor panettone de l'Estat 2016. El pastisser Yann Duytsche ha comentat el nou sabor de la temporada.

Yann Duytsche

Els pannetones tradicionals són de fruita confitada. Cada any afegim un sabor diferent per canviar. Enguany hem fet un de xocolata blanca que es diu Orelys amb 'muscovado dark'. Té matisos de regalèssia i també li hem posat albercoc.


Des de fa dues setmanes, les pastisseries atenen els clients més previsors amb comandes o venda directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.