Sant Cugat encén avui els 580 llums de Nadal que decoraran la ciutat aquestes festes

Els llums de Nadal estan inspirats en el rosetó del Monestir

Societat

Publicat el 2/des/16 per Maria Cusó

La tradicional encesa de llums donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal a Sant Cugat aquest divendres a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià. La ciutat estrena enguany 145 llums dels 580 que il·luminaran el Nadal. Els nous llums estan inspirats en el rosetó del Monestir i són totalment ecològics. L'encesa de llums s'acompanyarà d'animació i una xocolatada per a grans i petits.

Els nous llums recorren l'eix de vianants i van des de la plaça de Lluís Millet fins al final de l'avinguda de Cerdanyola. Els llums, de baix consum, representaran una despesa energètica del 0,1% respecte tot el consum anual d'enllumenat. Ho explica la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

L'enllumenat de Nadal que fem és totalment sostenible. Són leds i així intentem fer que aquesta il·luminació de Nadal tingui menys consum i sigui el més sostenible possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest any, els encarregats de decorar el xiprer de la plaça d'Octavià han estat els nens i les nenes de P4 de la majoria d'escoles de la ciutat. Han pintat motius nadalencs amb la rosassa del Monestir com a element central.