El Rocambolesc de Jordi Roca guanya el Premi a Millor Pasta de Te de l'Estat 2016

Detall de la pasta guanyadora / Foto: Pasteleria.com

Societat

Publicat el 17/nov/16 per Marc Sala

La gelateria El Rocambolesc de Girona, creada per Jordi Roca, ha estat la guanyadora del concurs Millor Pasta de Te de l'Estat 2016, que organitza la publicació 'Dulcypas', amb seu a Sant Cugat. Dos establiments santcugatencs, Chocolat Factory i Andonie Pastissers, han rebut una distinció del certamen com a finalistes.

La pasta guanyadora és una creació del pastisser Abraham Balaguer, que ja va ser el creador del millor croissant de l'Estat espanyol el 2012. Es tracta d'una pasta en forma cònica farcida de crema de pinyó, llimona i caramel. El jurat, format per 10 pastissers de renom, l'ha escollit com la millor proposta d'entre les 230 pastes que s'han presentat a concurs.