El Quinto de Nadal, en suspens 'per falta d'interlocució de l'Ajuntament' segons els organitzadors


  • Comparteix:

Edició passada del Quinto de Nadal

Edició passada del Quinto de Nadal

La comissió del Quinto de Nadal assegura que l'organització de l'activitat està en l'aire 'per la falta d'interlocució de l'Ajuntament'. Els organitzadors asseguren haver-se posat en contacte amb el consistori en diverses ocasions des del juliol per treballar la proposta, però diuen que no han rebut cap resposta.

La comissió del Quinto afirma que ja han transcorregut els 20 dies reglamentaris per rebre resposta a la demanda entrada al consistori en què reclamen un espai per dur a terme l'activitat, que l'any passat va acollir el PAV2.

Els organitzadors afegeixen que volen treballar amb els responsables tècnics del consistori diversos aspectes millorables respecte l'edició anterior com la falta d'espai en hores punta. Segons la comissió, tenen propostes a fer, però no s'estan treballant per la falta d'interlocució del consistori.

La comissió contraposa l'actitud de l'Ajuntament en l'organització del Quinto de Sant Cugat amb la dels de Valldoreix i de la Floresta, coorganitzats amb l'Associació de Veïns Progressistes i El Senglar Cultural respectivament, ja que asseguren que allà no troben dificultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.