Els més petits, protagonistes del segon dia de Festa Major de Can Barata

Cartell de la Festa Major de Can Barata

Societat

Publicat el 9/jul/16 per Pau Vázquez

La Festa Major de Can Barata comença el segon dia de celebració amb una gran varietat d'activitats, sobretot per als més petits. A les deu del matí es podrà gaudir d'una xocolatada popular al local social del barri fins a dos quarts d'onze. Una vegada finalitzi, començaran dues activitats simultànies al mateix recinte. D'una banda, es realitzarà un taller de manualitats per a nens i nenes, i per l'altra, se celebrarà un campionat de ping-pong amb premi per als tres primers classificats. A les onze del matí es jugaran partides de cartes, dòmino i parxís.

A dos quarts d'una del migdia es lliuraran a la pista esportiva els premis dels concursos de truites i pastissos del dia anterior i del campionat de ping-pong.

Ja a les cinc de la tarda, i fins a les vuit del vespre, hi haurà a la pista esportiva inflables com un tobogan d'aigua i un futbolí humà, entre d'altres.

A les nou de la nit tindrà lloc el sopar de l'associació de veïns. L'entitat repartirà quatre tiquets per cada família que sigui membre de l'associació, i en vendrà d'addicionals a cinc euros. L'àpat constarà d'una amanida cèsar, botifarrada, pa, begudes i fruita. Per als nens i nenes del barri es repartiran gelats.

Per acabar la jornada es duran a terme diferents activitats de música i dansa a la pista esportiva. A les deu de la nit es realitzarà una animació per als més petits, i a dos quarts de dotze, hi haurà una actuació a càrrec del grup de ball de Bollywood de Can Barata. Finalment, a les dotze de la nit, es tancarà el segon dia de la festivitat amb una sessió de música i ball.