Tot plegat, per celebrar un primer any que ha funcionat molt bé, com ha destacat un dels cuiners de l'espai, Ignasi Bea.
Ignasi Bea
Quan vam començar, vam parlar amb persones que tenien locals similars. Ens havien dit que estaríem un any sense cobrar, que costaria. La veritat és que no pot ser millor la valoració, vam començar cinc i ara som set i tots vivim d'això.
Bea també ha subratllat els avantatges d'haver-se constituït en cooperativa per afrontar el projecte, que ha aconseguit una gran varietat de clientela.
Ignasi Bea
De cara enfora a vegades determinades opcions estan estigmatitzades, però la gent venint veu que som gent normal i que poden menjar un bon menú independentment del que pensin. No vénen només joves.
Segons Bea, la Taverna també serveix com a punt de trobada de totes les persones que passen per Cal Temerari i ha estat una ajuda per teixir relacions socials al casal.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.