Els Gausacs i l'ETSAV presenten avui el projecte final del nou local d'assaig


  • Comparteix:

Els Gausacs carreguen una figura

Els Gausacs carreguen una figura

Els Castellers de Sant Cugat i l'Escola d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) presenten aquest dissabte el resultat final del projecte per definir el nou local d'assaig i social de la colla. A la trobada, que tindrà lloc de set de la tarda a dotze de la nit davant de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, hi haurà una 'performance arquitectònica i castellera' que els Gausacs volen que sigui una sorpresa. En una votació, la colla castellera va optar per ubicar el futur local en aquest indret.

Els Gausacs busquen un tipus de local que sigui extrapolable a altres colles. Això implica que la sala d'assaig tingui una alçada per a castells de nou pisos i que tingui espais per a la canalla, l'assaig dels músics, les reunions i els actes socials i que sigui sostenible. Per això, els camises verdes han triat la ubicació, però la definició del projecte incorporarà punts forts d'altres opcions presentades pels estudiants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.