Una iniciativa santcugatenca reuneix material per als refugiats de Calais

Una imatge de l'acte / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 19/mar/16 per Albert Prat

50 persones han participat al dinar solidari organitzat a les Planes per dos realitzadors audiovisuals santcugatencs amb l'objectiu de recaptar fons i materials de primera necessitat per als refugiats del campament de Calais, al nord de França. Tot i que la pluja ha fet minvar l'assistència a l'àpat, a la tarda, quan l'aigua ha deixat de caure, s'han anat acumulant els donatius i finalment s'han complert els objectius que es plantejaven els impulsors.

Es tracta de material com sacs de dormir, màrfegues, tendes de campanya, abrics, calçat i joguines que els dos realitzadors traslladaran durant el seu viatge per rodar un documental sobre aquest campament. Els beneficiaris d'aquesta iniciativa són dues ONG locals que treballen sobre el terreny: L'Auberge des Migrants i Care for Calais. Un dels responsables de la iniciativa, Dani Velázquez, assegura que estan molt satisfets pels resultats.

Dani Velázquez

La valoració que en fem és molt positiva, fins i tot tenint en compte que ha plogut. Les persones ens han portat exactament el que demanàvem. Estem molt contents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les entitats santcugatenques St.Q Black, Cal Temerari, La Maltista i el Llaurador de la Floresta també hi col·laboren.