La Missa del Gall de TV3 va causar desperfectes a l'edifici del Monestir


  • Comparteix:

Dos dels forats causats pel desplegament de TVC

Dos dels forats causats pel desplegament de TVC

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, assegura que els desperfectes causats per Televisió de Catalunya (TVC) per muntar la retransmissió de la Missa del Gall a la parròquia de Sant Pere no són importants. Fortuny ha explicat a Cugat.cat que el cos tècnic del Museu del Monestir ha revisat els forats que es van fer a les arcades per instal·lar una bastida i ha constatat que no afecten la pedra. En tot cas, la titular de Cultura creu que aquesta situació no es pot repetir i que el Comissionat del Reial Monestir ho ha de garantir.

A banda de Fortuny, el rector del centre eclesiàstic, mossèn Blai Blanquer, també ha traslladat a Cugat.cat que els danys són mínims i que no tenen conseqüències en l'estructura del temple.

La situació es va donar a conèixer dilluns al ple, arran d'una pregunta del regidor de la CUP-PC Ramon Piqué. El cupaire va demanar a Fortuny si estava al cas dels desperfectes. La tinenta d'alcalde va contestar que des de l'Ajuntament ja s'hi estava treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.