La santcugatenca Martina Burón, preseleccionada per participar en el concurs de talents 'Objectiu Paki'

La jove de 18 anys vol arribar al càsting d'aquest concurs de Televisió Cardedeu que s'emet per La Xarxa


  • Comparteix:

Martina Burón ha passat la primera fase per poder anar a 'Objectiu Paki' / Foto: Cedida

Martina Burón ha passat la primera fase per poder anar a 'Objectiu Paki' / Foto: Cedida

La santcugatenca Martina Burón ha passat la primera fase per poder anar al càsting d''Objectiu Paki', un concurs de talents de Televisió Cardedeu que s'emet per La Xarxa. Burón té 18 anys i per superar aquesta primera fase ha hagut d'enviar un vídeo cantant la versió d'una cançó, que en el seu cas ha estat 'Valerie' d'Amy Winehouse. Ara són 30 aspirants els que opten a anar al càsting del concurs, i hi arribaran els 20 que tinguin més 'm'agrada' al vídeo que ha penjat 'Objectiu Paki' al seu perfil d'Instagram.


Entrevistada per Cugat Mèdia, la santcugatenca ha explicat com li agrada cantar: "La música ha estat molt present des que soc molt petita, perquè crec que vaig començar a fer classes de música als quatre anys, molt molt petita, al Conservatori de Sant Cugat, a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Sempre m'ha agradat molt cantar, sempre ha estat la meva passió. Segueixo formant-me per poder ser una bona cantant algun dia".


Martina Burón

La música ha estat molt present des que soc molt petita, perquè crec que vaig començar a fer classes de música als 4 anys. Molt molt petita. Al Conservatori de Sant Cugat, a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Sempre m’ha agradat molt cantar, sempre ha estat la meva passió. Segueixo formant-me per poder ser una bona cantant algun dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.