Paradistes i clients viuen la primera jornada d'un Mercat Vell ja remodelat
Publicat el 25/nov/15 per Alba Triadó
El Mercat Vell de Sant Cugat ha obert aquest dimecres al matí les portes amb 10 parades que combinen la venda de productes frescos i els espais de degustació que el converteixen en el primer mercat gastronòmic de la ciutat. Durant aquesta primera jornada els paradistes i els clients s'han mostrat satisfets de la remodelació de l'espai.
Una desena de paradistes ha aixecat la persiana aquest matí per oferir els productes als santcugatencs. Els primers consumidors del mercat han coincidit que la reforma, que ha costat 1,5 milions d'euros, era necessària per revitalitzar la zona.
Primers clients del Mercat Vell
Em sembla perfecte, ja era hora perquè la veritat és que el mercat feia pena. / El mercat feia pena, últimament només hi havia dues parades i estava en decadència. / No era una experiència gaire agradable. Només entrar veig que el canvi ha valgut la pena./ Ja era hora, ho trobo molt bé.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Els paradistes han viscut les primeres hores d'aquesta primera jornada amb optimisme.
Paradistes del Mercat Vell
Suposo que portarà molta gent nova perquè és diferent i la degustació és un reclam. / És una bona iniciativa, un nou concepte de mercat on es pot comprar i menjar alguna cosa. / Feia falta un projecte com aquest perquè a aquesta zona no hi havia gaire vida.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
L'entrada en funcionament de l'equipament arriba amb un any de retard després que les obres s'aturessin en diverses ocasions. L'espai té dues plantes amb una superfície total de 1.200 metres quadrats i segons els impulsors genera 55 llocs de treball. El Mercat Vell obrirà de nou del matí a onze de la nit i els divendres i el dissabtes tancarà a mitjanit.