La Festa de Tardor porta aquest divendres propostes de poesia i economia

L'Ateneu acull una de les activitats

Societat

Publicat el 23/oct/15 per Sergio Morales / Alba Triadó

L'Ateneu acollirà a dos quarts de vuit del vespre, dins la Festa de Tardor, una 'vesprada poètica' on es presentaran els llibres 'Poemes de primavera i quasi istiu', d'Azalaís de Gausac, i 'A recer de les ventades', de Mercè Amat. A la mateixa hora Cal Temerari és l'escenari de les primeres 'Nits Temàtiques' de Unipau amb un debat sobre el llibre de l'exministre de Finances grec, Yanis Varufakis, 'Economía sin corbata. Conversaciones con mi hija'.

Una quarantena d'activitats farceixen el programa d'actes, en què destaca el Festival de Música Trona, el Correfoc i l'exhibició de gimnàstica rítmica.

Toni Ramon, membre de l'organització de la Festa de Tardor, ha destacat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la festa dóna el tret de sortida a les activitats que organitzen les entitats de la ciutat.

Toni Ramon

La Festa de Tardor és d'alguna manera la Festa Major d'inici de curs que posa les piles al teixit associatiu. Crec que hi hauran bones activitats perquè hi ha la voluntat de mostrar el millor de cada entitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Enguany el pregó anirà a càrrec del crític d'arts escèniques i presentador del programa 'Molta comèdia' de Cugat.cat, Eduard Jener.