Socis del Club Cānem es tanquen per evitar el precinte del local


  • Comparteix:

La Policia Local a l'exterior del Club Cānem Milˇlenari / Foto: Cedida

La Policia Local a l'exterior del Club Cānem Milˇlenari / Foto: Cedida

Socis del Club Cānem Milˇlenari de Roquetes-Can Magí estan tancats al local de l'entitat des d'aquest dimarts per evitar que la Policia Local el precinti. El membre del club i secretari de la Federaciķ d'Associacions Cannābiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), el santcugatenc Āngel Benito, assegura que tenen la llicčncia en regla per fumar cānnabis a l'interior del local.

Els socis del Club Cānem Milˇlenari de Roquetes-Can Magí han constituīt una assemblea permanent per informar als socis de la situaciķ que viu l'associaciķ i evitar, d'aquesta manera, que la Policia Local els precinti el local. Els agents van comunicar aquest dimarts al vespre la decisiķ del consistori de tancar la seu del club perō els socis creuen que 'no hi ha raons vālides per executar-lo'.

El membre del club i secretari de la Federaciķ d'Associacions Cannābiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), Āngel Benito, considera que el club té el permís per fumar ja que en la descripciķ del projecte s'hi expressa que és un club de consum de cānnabis.

Āngel Benito

L'Ajuntament considera que podem consumir cānnabis perō que no en podem fumar. Nosaltres hem presentat unes alˇlegacions per explicar que dins el consum també s'hi inclou el fumar. Durant aquestes alˇlegacions, s'ha fumat dins el club i des del consistori diuen que estem incomplint la normativa i ens vénen a tancar.


Benito ha reivindicat 'el dret d'assemblea recollit a la Constituciķ' per reclamar la llibertat dels socis d'entrar i sortir de l'espai que el club té al carrer d'Adriā Gual. En aquests moments, hi ha tres socis del club a l'interior del local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.