Les terrasses de la plaça Augusta hauran de tancar abans de mitjanit

Terrasses de la plaça Augusta

Societat

Publicat el 14/jul/15 per Sergio Morales

L'Ajuntament ha establert mitjançant un decret que les terrasses dels bars de la plaça Augusta hauran de tancar, fins al 30 de setembre, de diumenge a dijous a les onze de la nit i a dos quarts de dotze divendres i dissabte. El decret també estableix el nombre de taules que es poden col·locar, que van des de 6 fins a 14, segons l'establiment i l'horari.

El decret, signat divendres passat, estableix que des de les sis de la tarda de diumenge a les sis de la tarda de divendres tots els establiments poden oferir un màxim de vuit taules i 32 cadires. L'horari de tancament durant aquests dies s'estableix, com a molt tard, a les onze de la nit.

El cap de setmana tots els establiments han de tancar, com a màxim, a dos quarts de dotze de la nit, però el nombre de taules i cadires varia. Així, el Tost i el Dehesa poden instal·lar 14 taules i 56 cadires, i la cafeteria Bon Dia pot col·locar 12 taules i 48 cadires.

D'altra banda, la cafeteria Zum Zum pot posar a disposició dels clients 6 taules i 24 cadires tots els dies de la setmana. Els dies de Mercat, els dijous, la pizzeria Vita in Fiori podrà instal·lar-se també a la plaça Augusta amb 8 taules i 32 cadires.