El CPA, content de tenir la FMA a tocar de la caseta de Festa Major

Imatge d'arxiu de la caseta del CPA

Societat

Publicat el 1/jun/15 per Anna González

El Centro Popular Andaluz (CPA) veu amb bon ulls el trasllat de la Festa Major Alternativa (FMA) als Jardins de la Penya Regalèssia, a tocar de la caseta de Festa Major de l'entitat. El president de l'entitat andalusa creu que la proximitat ajudarà a animar les dues propostes de la festa grossa. Enguany, el CPA ha convidat el ballet flamenc de Javier Jurado, els Gin Toni i Dale K Dale per posar ritme a la caseta.

La caseta del CPA s'inaugurarà el primer dia de festa, divendres 26 de juny, i tindrà un any més l'actuació del ballet flamenc de Javier Jurado. Aquell dissabte serà el torn de la rumba de Gin Toni i diumenge agafaran el relleu Dale K Dale. Per la caseta també passaran el Grup Mediterrània, l'Esbart i el grup de ball del CPA. Enguany, el tradicional 'potaje' es trasllada a diumenge i la cloenda serà dilluns.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha assegurat que els santcugatencs podran trobar com cada any menjar, un ambient distès i ball.

Antonio Rodríguez

A la caseta de Festa Major el públic trobarà menjar, s'ho podrà passar bé i oblidar-se dels problemes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest any, la Festa Major Alternativa s'ubica als Jardins de la Penya Regalèssia, molt a prop de la caseta del CPA. Rodríguez ha valorat que aquest trasllat serà positiu.

Antonio Rodríguez

Crec que ens ajudarem molt. Aniran de la caseta a la Festa Major Alternativa i de la festa a la caseta. No ens farem nosa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Enguany, el CPA té previst canviar la distribució de la caseta de Festa Major.