Catalana Occident es retroba amb el Teatre-Auditori en el Dia de l'Assegurança


  • Comparteix:

L'OSSC ha amenitzat la trobada entre els treballadors de Catalana Occident

L'OSSC ha amenitzat la trobada entre els treballadors de Catalana Occident

Uns 400 treballadors del Grup Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, han celebrat un any més el Dia de l'Assegurança al Teatre-Auditori amb un concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) que ha comptat amb la col·laboració del trompetista Matthew Simon. El president de la companyia d'assegurances, Josep Maria Serra, ha explicat que l'acte serveix perquè tots els seus treballadors es puguin trobar i gaudir de la música, així com donar suport a l'agrupació de cambra local.

Serra ha posat en valor el fet que Catalana Occident tingui la seva seu a la ciutat des de 1971.

Josep Maria Serra

Estem a Sant Cugat des de 1971 i estem molt contents. És un lloc molt maco i molt ben comunicat. Estem encantats de tenir la seu central aquí.


L'OSSC ha ofert un concert en què ha interpretat peces de Borodin, Txaikovski, Webber i Giménez, així com una peça de Juan Carlos Valencia Ramos que ha interpretat el trompetista nord-americà Matthew Simon. L'agrupació musical, que recentment ha commemorat el seu 25è aniversari, compta amb el suport de Catalana Occident des de la seva fundació.

L'acte, que ha acabat amb un sopar al vestíbul del Teatre-Auditori i a la plaça de Victòria dels Àngels, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el tinent d'alcalde d'Economia i Empresa, Carles Brugarolas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.