El nou president de StC donarà continuïtat als projectes de l'associació

Una edició del 'Fora Estocs' organitzat per Sant Cugat Comerç

Societat

Publicat el 11/mai/15 per Núria Juanico

El nou president de l'Associació Sant Cugat Comerç (StC), Josué Sospedra, es marca com a objectius consolidar la targeta de fidelització de l'entitat i promoure un projecte amb els establiments d'hostaleria i restauració. Sospedra també destaca que l'associació treballarà per ampliar les zones comercials de Sant Cugat i aconseguir més clients i vendes.

Sospedra va agafar el relleu a Mayte Pérez al capdavant de StC dijous passat. El nou president vol donar continuïtat als projectes de l'associació que s'han dut a terme fins ara, entre els quals hi ha la targeta de fidelització 'Sant Cugat a la butxaca'. Es tracta d'una targeta per acumular punts que es poden bescanviar per descomptes, promocions i serveis municipals. Sospedra també impulsarà un conveni amb el Gremi de Restauradors de la ciutat perquè les dues entitats treballin conjuntament, tal com ha explicat a Cugat.cat.

Josué Sospedra

A curt termini volem consolidar 'Sant Cugat a la butxaca', impulsar un nou projecte amb la secció d'hostaleria i aconseguir integrar la resta de zones de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, Sospedra vol fer difusió del comerç local més enllà de l'eix comercial i no tanca les portes a treballar conjuntament amb l'associació de comerciants Centre Vila.