El Celler Santa Maria, guardonat en un concurs de tast de vins a Hong Kong
Vienyes del Celler Santamaria ubicades a la Morera de Montsant al Priorat / Foto: Maiusviticultors.com
SocietatPublicat el 18/des/14 per Mar Castro
El Celler Santa Maria de Sant Cugat ha rebut la medalla de plata en un concurs de tast de vins a cegues a Hong Kong. El premi ha estat per al vi Maius Barranc de la Bruixa que elaboren a les vinyes que el celler té a Morera de Montsant, al Priorat.
El copropietari del celler, Josep Gómez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que estan intentant ampliar mercat a l'Àsia amb presència a Hong Kong, Austràlia i les Filipines. Amb tot, afegeix que la internacionalització és difícil i requereix de molt màrqueting.
Josep Gómez
Hem de potenciar una mica el mercat asiàtic. Estem amb molt poca representació a Hong Kong, a Austràlia i a Filipines.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Gómez ha valorat que la cata fos a cegues perquè considera que 'a vegades el nom condiciona massa'. El responsable del celler ha explicat que estan pendents de presentar-se a nous concursos també per Europa.
El Celler, ubicat al carrer de Santa Maria va obrir portes el 1949 dedicant-se exclusivament a la venda de vins al detall. Amb el pas del temps i gràcies al relleu generacional, el 1992 el celler es va convertir en una botiga de vins especialitzada.