La Fira de Santa Llúcia torna a la Rambla del Celler del 13 al 24 de desembre

La Fira de Santa Llúcia s'instal·larà a la Rambla del Celler

Societat

Publicat el 21/nov/14 per Núria Juanico

La Fira de Santa Llúcia repetirà enguany ubicació a la Rambla del Celler, on s'instal·larà del 13 al 24 de desembre. La fira aplegarà les parades de l'associació Artesans de Sant Cugat, com també espais de gastronomia, amb productes nadalencs i floristeries.

Per segon any consecutiu, la Fira de Santa Llúcia s'ubicarà a la Rambla del Celler i obrirà les parades des de les deu del matí fins a les nou del vespre. Una de les membres d'Artesans Sant Cugat, Alícia Martín, ha explicat a Cugat.cat que, per a ells, aquesta fira és una de les més importants de l'any.

Alícia Martín

És la fira més important de l'any i hi posem molta il·lusió. Estarem tocant al carrer de Francesc Moragues del 13 al 24, des de les deu del matí fins a les nou del vespre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la resta de l'any, l'associació d'Artesans de Sant Cugat ofereix cada segon dissabte de mes el seu habitual mercadet. Ho fa a la plaça dels Quatre Cantons de deu del matí a nou del vespre. Per premiar la fidelització de l'assistència de públic, l'entitat ofereix durant aquestes jornades tallers gratuïts dirigits als infants des de les dotze del migdia i fins les dues de la tarda. A més, se sorteja sempre una peça d'un artesà valorada en 50 euros.