Els xurros i altres productes que ofereix l'establiment sense gluten són molt similars als habituals en gust i aparença. Per això el propietari de la xurreria, Albert Bernet, ha animat els celíacs a tastar aquests primers xurros de Catalunya aptes per al seu consum.
Albert Bernet
Esteu convidats a degustar els nostres productes sense gluten.
De la seva banda, el fundador de la delegació de Celíacs de Catalunya a Sant Cugat, Xavier Cortés, ha celebrat aquesta nova oferta per a celíacs.
Xavi Cortés
Estic molt content, els celíacs podem finalment menjar xurros.
L'enviament per equivocació d'un correu per part de la Xurreriasantcugat a la delegació de l'associació Celíacs de Catalunya va obrir una col·laboració que ha acabat materialitzant-se en aquest projecte pioner a Catalunya.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.