Els PSC afirma que un 'no' a la Constitució Europea frenaria el procés de consolidació europea


  • Comparteix:

Dir 'no' a la Constitució Europea pot suposar frenar el procés de consolidació europea des del punt de vista polític. Així ho ha afirmat a aquesta emissora l'eurodiputat socialista, Raimon Obiols, que ha assegurat que aquest tractat suposa un pas, modest però necessari, per avançar cap a una nova etapa d'Europa més enllà de l'econòmica i monetària.

El PSC defensa el si a la Constitució Europea per continuar avançant cap a una nova Europa que permeti consolidar els aspectes polítics i socials.

Per a l'eurodiputat socialista, Raimon Obiols, que el proper diumenge, dia 20, el 'no' sortís vencedor en el referèndum, això des d'Europa s'entendria com un 'no' a Europa i no només a la constitució. És per això, diu, que des del PSC apel·len al sentit comú i a la responsabilitat dels ciutadans.

Raimon Obiols

Si hi ha un vot negatiu, a Europa s'intepretarà com un vot euroescèptic. Aquesta Constitució és un pas endavant i nosaltres apelem al sentit comú i a la responsabilitat.


Els socialistes també han remarcat el paper que jugarà Sant Cugat en aquest referèndum. I és que per al portaveu de la secció local del PSC, 'després de la confusió sobre la orientació de vot del partit que governa la ciutat', ara és important que els santcugatencs 'donin una lliçó amb una altíssima participació'.

Jordi Menéndez

Seria molt important que Sant Cugat, en particular, després de la confusió sobre la orientació de vot del partit que governa la ciutat, donés una lliçó amb una altíssima participació i amb un vot a favor.


Jordi Menéndez i Raimon Obiols han fet aquestes declaracions durant l'espai d'entrevistes que Ràdio sant Cugat està oferint aquests dies amb motiu del proper referèndum sobre la Constitució Europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.