Deu entitats, col·lectius i partits polítics s'uneixen sota un mateix lema per dir 'no' a la Constitució europea


  • Comparteix:

Les paradetes s'han plantat al carrer Santiago Rusiñol i ho tornaran a fer aquest divendres

Les paradetes s'han plantat al carrer Santiago Rusiñol i ho tornaran a fer aquest divendres

'Una altra Europa és possible. Diguem no a la Constitució europea' ha estat el lema unitari sota el qual una desena d'entitats, partits politics i col·lectius santcugatencs han presentat els seus arguments en contra de la futura Constitució europea aquest cap de setmana al carrer Santiago Rusiñol. La fira no ha servit només per dir 'no' al tractat europeu, sinó també per informar els ciutadans sobre el seu contingut.

Amb coca de llardons, bunyols i xocolata desfeta, una desena d'entitats, col·lectius i partits polítics de la nostra ciutat han volgut dir 'no' a la futura Constitució europea en una fira al carrer Santiago Rusiñol. A més de mostrar la seva opinió sobre el referèndum europeu, els diferents col·lectius han volgut donar a conèixer als ciutadans el contingut del tractat. Així s'ha expressat Adrià Rodés, membre de l'executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Adrià Rodes

Nosaltres el que hem pretès amb aquest acte a part d'ajuntar esforços pel 'no' ha estat que la gent s'informi del que diu el tractat


Luis Edo, d'ATTAC Sant Cugat, ha volgut destacar que és un bon exemple el fet que diferents sensibilitats polítiques treballin per un objectiu comú.

Luis Edo

Crec que és un exemple que la ciutadania quan té oportunitat de manifestar-se no ho faci amb les disputes que veiem en escenes polítiques a altres nivells


La fira tindrà una segona part aquest divendres al mateix lloc, el carrer Santiago Rusiñol on també participaran les entitats ja esmentades i les altres que han participat aquest cap de setmana: la Xarxa Alternativa de Sant Cugat (XASC), Endavant, Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), Maulets, Ininciativa pre Catalunya (ICV), Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), Joves d'Esquerra Verda, Alternativa Estel i el Front Revolucionari Estudiantil (FRE)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.