Els Joves d'Esquerra Verda afirmen que el tractat europeu té carències democràtiques


  • Comparteix:

Les joventuts d'ICV critiquen la campanya 'imparcial' que està fent el govern espanyol

Les joventuts d'ICV critiquen la campanya 'imparcial' que està fent el govern espanyol

La secció local dels Joves d'Esquerra Verda posa de manifest el seu desacord amb el tractat constitucional europeu perquè, segons asseguren, té carències a nivell democràtic, social i ecològic. Des d'aquesta formació critiquen també el govern espanyol per fer una campanya imparcial que margina els que defensen el 'no' en el referèndum.

Les joventuts d'ICV, els Joves d'Esquerra Verda, critiquen aquest tractat de la Constitució europea tant per la forma com s'ha elaborat com pel contingut. David Cid, coordinador nacional de la formació, ha assegurat a Sant Cugat que el text constitucional té carències a nivell democràtic, social i ecològic. En l'aspecte social, ha destacat que consagra les polítiques neolliberals, abandonant la lluita per la plena ocupació.

David Cid

El text consagra polítiques neolliberals i abandona el tema de la plena ocupació com a objectiu principal.


Els Joves d'Esquerra Verda també asseguren que la línia de política exterior que recull el tractat queda sotmesa a l'OTAN i als Estats Units i critiquen, per altra banda, que la redacció del text s'hagi elaborat sense l'opinió dels grups polítics minoritaris. En aquest sentit, han volgut mostrar el seu desacord amb campanya que porta a terme el govern espanyol, ja que més que informativa, diuen, ha resultat ser totalment parcial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.