La JNC busca el suport d'altres formacions a favor de la independència

L'acte ha tingut lloc a la Carpa de Sant Cugat./ Font: JNC

Política

Publicat el 22/des/13 per Anna González

La JNC Vallès Occidental-Sabadell, amb el santcugatenc Àlex Calmó al capdavant, vol implicar el territori en la campanya a favor de la consulta i la independència. La formació ha celebrat aquest dissabte una trobada a Sant Cugat, a la qual ha participat la presidenta de la JNC, Marta Pascal, que ha avançat que la intenció és sumar altres joventuts polítiques i moviments socials en aquest suport sobiranista.

La presidenta de la JNC i diputada, Marta Pascal, ha explicat que el principal repte del 2014 és precisament promoure el suport majoritari a la independència en la consulta. Pascal ha dit que amb aquest objectiu buscaran la implicació d'altres joventuts del país.

Marta Pascal

La idea és sumar sinergies amb joventuts polítiques i altres entitats a favor del sí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, el president comarcal de la JNC, Àlex Calmó, ha avançat que la formació incidirà en el territori amb aquest mateix repte.

Àlex Calmó

L'objectiu és més clar perquè tenim data i pregunta. Volem enfortir a àmbit local la pedagogia a favor de l'estat propi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte comarcal de la JNC ha tingut lloc a La Carpa de Sant Cugat i ha comptat també amb la presència de diversos regidors de l'equip de govern i del conseller de Justícia, Germà Gordó.