Carreras, Puig, Hoboken i CX són candidats a Botifler de l'Any

Les votacions estan obertes des d'aquest diumenge

Política

Publicat el 20/gen/13 per Anna González

Arran torna a convocar el concurs a Botifler de l'Any. Enguany, els candidats del 2012 són el president local del PP, Jordi Carreras; el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig; Catalunya Caixa i la Sala Hoboken. Les votacions es poden fer des d'aquest diumenge al web de l'entitat juvenil.

La Sala Hoboken està nominada al premi, abans convocat per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, per promoure un model d'oci nocturn consumista en un espai pagat amb diners públics. Segons l'entitat juvenil, aquest espai musical privat no respon a les demandes d'una sala de concerts pública.

Catalunya Caixa és candidata com a 'responsable' del major nombre d'execucions hipotecàries a Catalunya. Per Arran, l'entitat financera dificulta les negociacions per evitar els desnonaments i no concedeix la dació en pagament com a liquidació del deute. L'entitat considera aquesta actitud 'una estafa' que 'fa fora de casa famílies de Sant Cugat'.

En el cas del president local del PP, Jordi Carreras, la seva candidatura respon al posicionament del grup municipal al ple en qüestions com la immersió lingüística, les retallades i la reforma laboral, així com mocions presentades per la formació com el text contra l'avortament.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, també ha estat seleccionat al guardó, en aquest cas per la privatització de la pista verda del territori, segons ha destacat Arran. L'entitat alerta que el nou conveni del complex esportiu comporta 'la pèrdua d'un espai per dur a terme activitats i l'ús públic'.

El membre d'Arran Pere Roc ha explicat que ha estat difícil decidir-se només per quatre noms.

Pere Roc

Vam començar a parlar fa mesos i ens ha costat molt decidir-nos per aquestes quatre candidatures.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les votacions, que es fan a través de la pàgina web d'Arran, ja estan obertes i es tancaran a finals de febrer.