La uaSC veu 'ineficiència' i 'elitisme' en el projecte de videovigilància

La uaSC vol que es donin a conèixer les xifres econòmiques del projecte

Política

Publicat el 30/ago/11 per Josep Gimeno / Jon Sindreu

Un altre Sant Cugat (uaSC) considera 'elitista' i 'ineficient' el projecte de càmeres de videovigilància impulsat pel govern municipal. La formació es pregunta per què la iniciativa acumula un retard de dos anys i demana que s'expliqui públicament quin serà el seu cost final.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, ha remarcat a Cugat.cat que, en diverses ocasions, membres de l'equip de govern han anunciat la data de posada en funcionament del sistema, però que no s'han complert. Massanés també ha denunciat que les videocàmeres no s'instal·len en zones on realment són necessàries.

Jaume Massanés

L'Ajuntament hauria de posar les càmeres allà on es necessitin de debò.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Espais com la plaça estació de La Floresta, el pas subterrani de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a la plaça de Lluís Millet i la carretera de Cerdanyola són zones que, segons Massanés, sí que necessiten realment la videovigilància.

En el mateix sentit, la uaSC lamenta que el projecte s'hagi dut a terme 'unilateralment' sense consensuar amb les entitats ni tampoc amb els partits de l'oposició. En aquest sentit, critica especialment que a les comissions informatives de seguretat es negui als regidors la informació sobre el nombre de delictes a l'eix comercial.