El sistema de videovigilāncia entrarā en funcionament abans de Nadal

Les cāmeres ja estan instalˇlades i connectades

Política

Publicat el 20/jul/11 per Núria Juanico

El sistema de videovigilāncia entrarā en funcionament abans de finals d'any, segons ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puignerķ, en una entrevista a Cugat.cat. El sistema estā aquests dies en fase de proves i es preveu que abans de l'octubre s'hagi construīt la sala de control des d'on la policia visionarā les imatges.

Puignerķ ha informat que ja estan totes les cāmeres connectades i que aquests dies s'estan duent a terme les proves d'emmagatzematge de les imatges. Abans de posar en marxa el sistema, perō, cal construir una sala de control des d'on la policia visionarā els vídeos amb l'objectiu de controlar el trānsit i la seguretat de la ciutat.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puignerķ, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que a finals d'any les cāmeres ja estaran operatives.

Jordi Puignerķ

A finals d'any podem tenir les cāmeres totalment operatives. Un cop hi hagi feta la sala de control, posarem en marxa el sistema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Puignerķ també ha afirmat que la previsiķ de l'equip de govern és ampliar el servei de videovigilāncia a la Floresta.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Seguretat ha dit que 'cal una dotaciķ de Mossos més gran a la ciutat' i que des del consistori faran arribar aquesta demanda a la conselleria d'Interior. Tot i aixō, Puignerķ ha afirmat que 'Sant Cugat és una ciutat segura' i que aquest increment dels Mossos d'Esquadra 'no és una necessitat imperiosa'.